Nieuwsbericht
Header foto 2.jpg Header foto 3.jpg Header foto 4.jpg Header foto 7.jpg Header foto 8.jpg heather 1(3).jpg _DSC9803.jpg _DSC9827.jpg _DSC9894.jpg _DSC9897.jpg
 
App

Nieuwe HC Zwolle App staat online

Nieuws afbeelding 1-10-2018 De nieuwe HC zwolle app staat online. Deze zal de huidige versie updaten naar de nieuwe versie. De komende periode zal gebruikt worden om nieuwe functies te implementeren. 

Webmaster HC Zwolle


Hieronder de belangrijkste wijzigingen

De tijdlijn is helemaal vernieuwd!

Uitgebreide informatie bij trainingen en wedstrijden, zoals de adresgegevens. Bij zaaltrainingen wordt ook de naam van de hal toegevoegd en bij wedstrijden het bezoekadres van de club.

Je kan bovendien je aanwezigheid bij de trainingen en wedstrijden direct op de tijdlijn doorgeven. En je ziet hoe 'druk' het is op de training. Je presentie kan je nu ook doorgeven voor de andere leden in je gezin. Zo hoef je niet meer in- en uit te loggen.

De wedstrijden van je favoriete teams (zoals de MD6 van je nichtje in Groningen) kan je ook op je tijdlijn tonen.

Ook volgt binnenkort het direct aanmelden op evenementen van de club of bijvoorbeeld voor het aanmelden voor zaalhockey.Verbeterde details per element
Uitgebreide wedstrijd-details en direct naar het schema, stand, de uitslagen en het team.

Integratie met google maps (eindelijk)
Weergave van de poule (1e klasse etc) en de taken per wedstrijd.

Veldbenaming en presentie direct zichtbaar.
Bij thuiswedstrijden ook natuurlijk de arbitrage.


 

Bij de recente uitslagen, heb je in 1 oogopslag wat er dit weekeinde voor je teams (zowel persoonlijke- als favoriete teams) te doen is. En hoe ze hebben gespeeld.

Persoonlijke teams zijn die teams waaraan je verbonden bent (via jezelf, je gezin of je rol als bijvoorbeeld trainer/coach). Favoriete teams zijn teams die je handmatig toevoegt aan je lijst.
Via de filters op de tijdlijn bepaal je welke teams je op de tijdlijn wilt tonen. Deze filtering is ook de basis voor de agenda-sync die later volgt.

Als je een team 'uit' zet op deze pagina komen zowel de trainingen als wedstrijden niet meer terug in de tijdlijn.
Contact

Adres
Luttekeweg 5
8031 LG ZWOLLE
038-4545316

Postadres
Postbus 1505
8001 BM ZWOLLE
KvK nummer 5298438

Instagram