Nieuwsbericht
Header foto 2.jpg Header foto 3.jpg Header foto 4.jpg Header foto 7.jpg Header foto 8.jpg header image001.jpg header image002.jpg header image003.jpg header image004.jpg header image005.jpg header image006.jpg header image007.jpg header image008.jpg header image009.jpg header image010.jpg _DSC9803.jpg
 
Evenementen

Kerst Klaverjassen

Nieuws afbeelding 15-10-2018

7 december 2018

Kerst klaverjassen om de HC Zwolle Wisseltrofee

Zodra de 12 weer in de maand is, gaan onze klaverjasharten weer sneller kloppen. Dit jaar hebben we gekozen jullie hiermee niet te lang in spanning te laten. We wachten nog wel totdat Sinterklaas het land verlaten heeft, maar enkele dagen na zijn vertrek gaan we los.

Vrijdag 7 december organiseren we weer ons Kerst Klaverjastoernooi.

Evenals de voorgaande edities belooft het ook dit jaar weer een spectaculaire feestavond te worden met een karrenvracht aan prijzen en plezier.

Het kerst klaverjastoernooi staat er om bekend dat je al mee kan doen na één oefenavond. Dus ook dit jaar zal het thema ‘meedoen is belangrijker dan winnen’ weer voor de nodige hilariteit aan de tafels zorgen. Natuurlijk wederom met lekkere hapjes en service aan tafel door het uiterst zorgvuldig geselecteerde horecateam.

De inloop is om 18.30 uur en de eerste ronde begint om 19.00 uur.

Je kan je vanaf nu opgeven middels een mailtje naar [email protected]

Altijd prijs!! Dankzij de vele sponsoren gaat iedereen met volle fietstassen naar huis. Onze sponsoren zullen er ook dit jaar weer voor zorgen dat de prijzentafel er welgevuld bij staat. Onze spreekstalmeester zal zijn handen vol hebben om de hele avond iedereen van mooie prijzen te voorzien.

Kortom, genoeg redenen je (weer) op te geven, maar ook om langs de velden en rond het clubhuis je teamgenoten of de mede ouders uit de jeugdteams te enthousiasmeren om mee te doen.

Ondanks dat de hoeveelheid hapjes ieder jaar weer toeneemt, is het ons ook dit jaar weer gelukt het inschrijfgeld gelijk te kunnen houden aan vorig jaar. Het inschrijfgeld bedraagt 10 euro per persoon en dat kan bij binnenkomst worden betaald.

Allemaal veel plezier toegewenst bij het oefenen!!

Een vriendelijke groet,

Klaverboer

 

Gerelateerde nieuwsberichten

ABN AMRO clinic-dag groot succes!

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Luttekeweg 5
8031 LG ZWOLLE
038-4545316

Postadres
Postbus 1505
8001 BM ZWOLLE
KvK nummer 5298438

 

Instagram