Nieuwsbericht
Header foto 2.jpg Header foto 3.jpg Header foto 4.jpg Header foto 7.jpg Header foto 8.jpg header image001.jpg header image002.jpg header image003.jpg header image004.jpg header image005.jpg header image006.jpg header image007.jpg header image008.jpg header image009.jpg header image010.jpg _DSC9803.jpg
 
Bestuur

Bestuursvacatures

6-3-2019

Beste leden van HC Zwolle,

Komend najaar zit de bestuurstermijn erop van een aantal bestuursleden. Zij hebben dan 6 jaar in het bestuur van HC Zwolle gezeten, en statutair betekent dat we op zoek zullen moeten naar een aantal waardige vervangers. We zijn op zoek naar:

  • een nieuwe penningmeester (Fred van de Gronde),
  • een bestuurslid sponsoring (Eric Assink a.i.) en
  • een bestuurslid facilitaire zaken-clubhuis-horeca (Frederik van de Werken).

 

Een ieder die dit graag zou willen oppakken is van harte welkom om hierover met ons als bestuur te overleggen. Om duidelijk te maken wat de functies (ongeveer) inhouden, hebben we functiebeschrijvingen opgesteld in bijgaand document. Deze geven goed richting aan de taakinhoud en waar je rekening mee moet houden qua tijdsbesteding. Het is weliswaar een vrijwillige baan, maar vrijblijvend is het vanzelfsprekend niet. Daarvoor is de maatschappelijke verantwoordelijkheid te groot. Dat geldt overigens voor alle vrijwilligers binnen iedere vereniging, toch?!

U begrijpt dat we niet zonder een goed bestuur kunnen functioneren als vereniging. En ik doe dan ook de dringende oproep aan u om even goed na te denken over deze oproep. Zou het iets voor u kunnen zijn? Als u twijfelt, stuur een van ons dan een mailtje, of spreek ons de komende weken aan langs de lijn. We vertellen u graag hoe leuk het is om deze grote vereniging aan te sturen, hoe complex het soms ook kan zijn met alle belangen, maar vooral: hoe geweldig veel voldoening het iedere keer weer geeft als de vereniging weer draait zoals dat zou moeten en waar het hockey op ieder niveau en op iedere leeftijd met veel plezier wordt beoefend. Stuur uw reactie naar [email protected] , dan nemen we snel contact op.

Met een sportieve groet, namens het bestuur,

Olaf ten Thij, Voorzitter HC Zwolle

 
Bijlage Functiebeschrijvingen HC Zwolle v2 - mm.pdf

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Luttekeweg 5
8031 LG ZWOLLE
038-4545316

Postadres
Postbus 1505
8001 BM ZWOLLE
KvK nummer 5298438

 

Instagram