Nieuwsbericht
Header foto 2.jpg Header foto 3.jpg Header foto 4.jpg Header foto 7.jpg Header foto 8.jpg header image001.jpg header image002.jpg header image003.jpg header image004.jpg header image005.jpg header image006.jpg header image007.jpg header image008.jpg header image009.jpg header image010.jpg _DSC9803.jpg
 
Kampioen

Kampioenen seizoen 2018-2019

Nieuws afbeelding 25-5-2019

De winnaars van J8E1

 

Afgelopen weekend heeft team J8E1, in een superspannende wedstrijd tegen Dalfsen, wederom de overwinning binnen gesleept.

Vanaf de winterstop hebben ze alle wedstrijden gewonnen.

 

In een poule waar de verschillen minimaal waren, hebben de jongens elke wedstrijd laten zien wat je als team kan bereiken.

Een hecht team met fanatieke enthousiaste jongens die samen en afzonderlijk gegroeid zijn!

" Sportief en Plezier "

 

Wij zijn supertrots!!

 

 

Gefeliciteerd winnaars!

 

 

Heren 4 kampioen!

Na een zeer spannende wedstrijd is Heren 4 afgelopen zondag kampioen geworden!! Onder grote belangstelling is Hattem H2 zondag verslagen met 1-0, hetgeen wat genoeg was om nummer 2 in competitie net voor te blijven. Een geweldig resultaat voor dit jonge herenteam en mooi vooruitzicht voor de toekomst.


 MD7 overtuigend kampioen!

Afgelopen weekend is het opleidingsteam MD7 overtuigend en welverdiend kampioen geworden! Na een prachtige slotoverwinning in Epe (2-7 tegen MD1), met een tribune vol familie en vrienden, werd het kampioenschap (zonder puntverlies en met een doelsaldo van maar liefst +49!) uitbundig gevierd. Een heerlijke afsluiting van een bijzonder mooi hockeyjaar onder de bezielende leiding van Hester Bouwmans!

We zijn natuurlijk ontzettend trots op onze fanatieke enthousiaste meiden die het afgelopen jaar stuk voor stuk een enorme groei hebben laten zien. Onder het motto "samen staan we sterkā€ werden jullie al snel een hecht topteam. We zijn ontzettend trots op jullie!

Hartelijk gefeliciteerd hockeytoppers!


 MC6 kampioen!

De meiden wisten de spanning tot de laatste wedstrijd te bewaren. Onder toeziend oog van veel supporters langs de lijn is het vandaag gelukt om 1e te worden en daarmee Ommen MC1 af te troeven. De meiden van MC6 hebben er hard voor gewerkt en de overwinning serieus verdiend. MC6 wist vandaag, hun slotwedstrijd, met 5-0 te winnen. Blije meiden en trotse coaches Peter en Martin. Goed gedaan meiden, gefeliciteerd!


 

 

 

JD3 is met een prachtige overwinning van 8-1 op Bully kampioen geworden!

Een mooi, spannend seizoen waarin de jongens onder begeleiding van Wilko van Essen enorm zijn gegroeid. Individueel en zeker als team. Een super leuke, saamhorige club jongens die er keihard voor hebben gewerkt.Extra knap omdat het een eerstejaars D-team is in een poule met grotendeels tweedejaars.

Gefeliciteerd mannen! Jullie hebben het verdiend! En voor Wilko na H1 een mooi dubbel kampioenschap. Dubbel feest dus!


 
Na een spannend seizoen is MD3 afgelopen zaterdag kampioen geworden. Thuis werden de dames door veel publiek aangemoedigd en wonnen met 4-2 van Apeldoorn. Een mooi resultaat, na eerdere overwinningen op Bully en Deventer.


 
Veteranen D kampioen!

Afgelopen zondag is Veteranen D thuis kampioen geworden in de 1e klasse. Door de 5-1 winst op Haackey vet.A is de ploeg drie rondes voor het einde onbereikbaar geworden voor rivaal Bully vet.A. Het is het tweede kampioenschap voor deze veteranen in drie jaar. Van de tweede klasse naar de...? Een groep mannen met ambitie!

Meisjes A6 kampioen
Op de vraag: wie is er in haar hockey-loopbaan wel eens kampioen geweest? Blijkt dat 13 van de 16 meiden van A6 nog nooit kampioen is geweest!
Zaterdag was het was zover! Gefeliciteerd Louke, Carlijn, Carlijn, Nika, Fleur, Linde, Mayka, Selina, Vera, Annemijke, Eva Marjolein, Juliette, Sanne, Femke
, Nathalie en Nicky.
Met dank aan de coaches Raymond en Ronald!MB5 kampioen geworden

Anouk, Carmen, Claire, Dionne, Emma, Fleur, Floor, Floor, Jolijn, Josefien, Karlijn, Mette, Narda, Sarah en Sylvie, en natuurlijk ook de coaches Detmer en Wim, van harte gefeliciteerd met deze TOP-prestatie!
Meisjes C3 kampioenšŸ†

Vandaag is MC3 kampioen geworden! Een gelijkspel was voldoende om vandaag al kampioen te worden, uit tegen Wageningen. Met hier en daar gespannen gezichten gingen we vanmorgen het veld op. Moet toch lukken tegen de nummer 4 in de poule....?
Al vrij snel stonden we op 1 - 0 achter. De spanning was om te snijden. BAM al snel stonden we weer op 1 - 1. En in de tweede helft werd de 2 - 1 gescoord. Ons feestje kon gevierd worden met bubbels, confetti kanonnen, taart en al voorbedrukte t-shirts. Een mooie en verdiende afsluiting voor een fantastisch team. We zijn enorm trots op de meiden.
 

Contact

Adres
Luttekeweg 5
8031 LG ZWOLLE
038-4545316

Postadres
Postbus 1505
8001 BM ZWOLLE
KvK nummer 5298438

 

Instagram