Nieuwsbericht
Header foto 2.jpg Header foto 3.jpg Header foto 4.jpg Header foto 7.jpg Header foto 8.jpg heather 1(3).jpg _DSC9803.jpg _DSC9827.jpg _DSC9894.jpg _DSC9897.jpg
 
Nieuws

Vanaf 31 augustus 2019 zijn wij rookvrij

Nieuws afbeelding 6-6-2019

Onze hockeyclub HC Zwolle is een belangrijke omgeving in het leven van opgroeiende kinderen. We geven kinderen graag het goede voorbeeld. We zetten daarom met ingang van het nieuwe seizoen de stap naar een rookvrij sportterrein.

Hiermee beschermen we de jeugd tegen de verleiding om te gaan roken en het schadelijke meeroken. Zo biedt HC Zwolle iedereen een gezonde en veilige sportomgeving.

Als kinderen anderen zien roken, lijkt dat normaal en misschien zelfs aantrekkelijk. Zeker als zij mensen zien roken naar wie zij opkijken, zoals andere sporters, trainers en ouders. Zien roken, doet roken. Sporten is gezond, terwijl (mee)roken schadelijk is voor de gezondheid. Roken en sport passen niet bij elkaar. Daarom worden steeds meer sportparken rookvrij. Op 29 mei werd door staatssecretaris Paul Blokhuis de vlag gehesen bij het 1000 ste rookvrije sportterrein.

 

Met een rookvrij sportterrein dragen we bij aan het realiseren van een Rookvrije Generatie. Een generatie kinderen die zélf kan en zal kiezen voor een gezonde, rookvrije toekomst.

 

Met ingang van het nieuwe seizoen, zaterdag 31 augustus 2019, zijn ook wij rookvrij. Iedereen is en blijft welkom op onze vereniging, ook rokers! We vragen rokers om buiten het zicht en buiten het terrein te roken. De entree en plekken binnen ons sportterrein, zoals langs de lijn en het terras zijn rookvrij. We rekenen op uw medewerking om samen met HC Zwolle te zorgen voor een gezonde en veilige omgeving voor onze jeugd en alle andere bezoekers.

 

 

Lees meer opwww.rookvrijegeneratie.nl/sport. We zullen je de komende tijd ook verder informeren viawww.hczwolle.nl. Voor vragen kun je terecht bij [email protected]


 

 

Gerelateerde nieuwsberichten

Nieuw wedstrijdshirt het komende seizoen

Contact

Adres
Luttekeweg 5
8031 LG ZWOLLE
038-4545316

Postadres
Postbus 1505
8001 BM ZWOLLE
KvK nummer 5298438

Instagram