Nieuwsbericht
Header foto 2.jpg Header foto 3.jpg Header foto 4.jpg Header foto 7.jpg Header foto 8.jpg header image001.jpg header image002.jpg header image003.jpg header image004.jpg header image005.jpg header image006.jpg header image007.jpg header image008.jpg header image009.jpg header image010.jpg _DSC9803.jpg
 
Zaalhockey

Inschrijving zaalhockey

29-8-2019

Zaalhockey wordt ieder jaar met veel enthousiasme gespeeld en het is een goede aanvulling op veldhockey. Zaalhockey wordt binnen gespeeld op een speelveld met een houten of kunststof ondergrond. Aan de rand van dit veld liggen balken waardoor de bal niet over de zijlijn kan. Het veld is kleiner dan bij veldhockey. Er wordt gespeeld met een lichtere bal, een zaalhockeystick en de wedstrijden zijn korter.

Zaalhockeywedstrijden worden gespeeld door twee teams met ieder zes spelers. Daarvan zijn doorgaans 5 veldspelers en 1 keeper. Het komt echter regelmatig voor dat een keeper in de laatste minuten van een wedstrijd voor een extra veldspeler wordt gewisseld. Een team mag maximaal zes wisselspelers op de bank hebben. Geregeld door wisselen is gebruikelijk.

Voor wie?

Vanwege beperkte zaalcapaciteit in Zwolle en omgeving kunnen we helaas niet aan iedereen zaalhockey aanbieden.

Waar

De zaalhockey wordt aangeboden op verschillende locaties in Zwolle en omgeving. De trainingen en wedstrijden worden ingedeeld afhankelijk van beschikbaarheid en tijdstip. Onderstaande locaties worden gebruikt:

  • ·Thorbecke Scholengemeenschap in Zwolle
  • ·Het Bewegingshuis in Stadshagen
  • ·WRZV Hallen in Zwolle
  • ·On Campus Windesheim in Zwolle
  • ·Kulturhus de Spil in Nieuwleusen
  • ·De Trefkoele in Dalfsen

 

 Wanneer

Zaalhockey vindt plaats in de periode dat veldhockey winterstop heeft, in de maanden december, januari en februari.

Inschrijven

De inschrijftermijn loopt dit jaar t/m woensdag 18 september 23:59uur a.s. Inschrijvingen na deze datum en tijdstip kunnen helaas niet meer worden geaccepteerd.

De zaalcommissie zal op basis van de ingeschreven teams een optimale planning maken. We letten hierbij o.a. op beschikbaarheid van trainers en welke trainingstijden haalbaar zijn voor de teams op basis van kennis van en ervaring met voorgaande jaren. We hanteren met nadruk niet het principe van ‘wie het eerst komt wie het eerst maalt’. Schrijf je daarom gerust, maar op tijd in!

Dit seizoen kan inschrijven middels het online inschrijfformulier. Voor elke categorie is een formulier ontwikkeld waarmee je de nodige informatie doorgeeft aan de zaalcommissie: Top, Senioren, Junioren, Jongste Jeugd (D-elftallen zaalcompetitie), Jongste Jeugd (E8 zaalcompetitie), G-hockey. Locatie inschrijfformulier:https://www.hczwolle.nl/site/default.asp?option=1200

De teams van de Jongste Jeugd die zullen deelnemen aan de wintertrainingen (geen competitie), worden ingeschreven door de commissie Jongste Jeugd. Meer informatie hierover volgt snel.

Contact

Voor vragen kun je contact opnemen met de zaalcommissie via [email protected]

Zaalcommissie

De zaalcommissie voor seizoen 2019 – 2020 wordt georganiseerd door:

Richard Veldkamp Voorzitter

Debby Visser Secretaris

Marieke Jansen Lid Commissie

Esther Bertram Lid Commissie

Pauline van Schaick Lid Commissie

Dennis van der Sluis Lid Commissie

 

Contact

Adres
Luttekeweg 5
8031 LG ZWOLLE
038-4545316

Postadres
Postbus 1505
8001 BM ZWOLLE
KvK nummer 5298438

 

Instagram