Nieuwsbericht
Header foto 2.jpg Header foto 3.jpg Header foto 4.jpg Header foto 7.jpg Header foto 8.jpg heather 1(3).jpg _DSC9803.jpg _DSC9827.jpg _DSC9894.jpg _DSC9897.jpg
 
Sponsoring

Tyrepoint Zwolle nieuwe Zilversponsor van HC Zwolle

Nieuws afbeelding 16-9-2019

Specialist in banden en wielen zich aan HC Zwolle heeft verbonden als Zilversponsor. Zij hebben dus alles in huis om de wegligging van uw auto te verbeteren. Sinds de oprichting op 1 november 2013 zijn ze gevestigd aan de Ceintuurbaan 34b: een ware A-locatie!

De kracht van TyrePoint is de jarenlange ervaring van Erik Rodinken zijn team van deskundige medewerkers. TyrePoint staat ondanks de jonge leeftijd garant voor jarenlange ervaring in de bandenwereld. Naast know-how beschikt TyrePoint over de nieuwste technologie, een professionele bandenstraat en het beste richt- enuitlijnapparatuur. Daarnaast is het team vriendelijk, flexibel en snel. Terwijl u geniet van een heerlijk kop koffie en gratis WiFiwordt uw band of velg vakkundig verwisseld! Kortom, zowel u als uw auto zijn bij hen in zeer goede handen.

Merken

TyrePoint kan in principe alle merkenbandenleveren. Van budgetbanden tot banden van hoge kwaliteit. Het allerbelangrijkste is om de juiste band bij de juiste auto en bestuurder te adviseren. Voor de autodealers in de regio bieden we de mogelijkheid tot technische ondersteuning. We mogen ons ook First Stopdealer noemen. Daarmee kunnen we een landelijke dekking garanderen. Ook bedienen we hiermee de leaserijders die hier direct worden geholpen met allerlei werkzaamheden aan banden en velgen. Een greep uit onze merken;Michelin,Continental,Vredestein,Goodyear,Dunlop,Pirelli,Bridgestoneende budgetmerken Achilles, Fulda en Appolo.

Bandenhotel

Naast een grote werkplaats, beschikt TyrePoint over een speciaalbandenhotel. Hier worden uw zomer- of winterbanden onder de perfectecondities opgeslagen, zodat zij in topconditie het nieuwe seizoen tegemoet kunnen rijden.

TyrePoint Zwolle
Ceintuurbaan 34b
8024 AA Zwolle

T 038 – 20 220 30

Contact

Adres
Luttekeweg 5
8031 LG ZWOLLE
038-4545316

Postadres
Postbus 1505
8001 BM ZWOLLE
KvK nummer 5298438

Instagram