Nieuwsbericht
Header foto 2.jpg Header foto 3.jpg Header foto 4.jpg Header foto 7.jpg Header foto 8.jpg header image001.jpg header image002.jpg header image003.jpg header image004.jpg header image005.jpg header image006.jpg header image007.jpg header image008.jpg header image009.jpg header image010.jpg _DSC9803.jpg
 
Trainingen

Beste leden, ouders, verzorgers en vrijwilligers

17-5-2020

Update 17 mei

Twee weken geleden is de jongste jeugd gestart met trainen en afgelopen week ook de oudere jeugd, senioren, veteranen en veterinnen. Zonder de hulp van ouders, verzorgers, medewerkers en vrijwilligers hadden we dit niet voor elkaar gekregen. 

Wij begrijpen dat wij veel van de betrokkenen vragen, maar wij hebben veel enthousiaste kinderen op de velden gezien en positieve reacties ontvangen. Het is fijn om te merken dat er weer met plezier gehockeyd wordt op onze club.

Zaterdag 9 mei is de burgemeester van Zwolle ook nog samen met zijn vrouw op bezoek geweest. Hij had lekkere broodjes voor de kinderen geregeld en sprak zijn waardering uit over de wijze waarop onze club de activiteiten heeft vormgegeven.

Wij willen iedereen dan ook bedanken voor de organisatie en begeleiding tijdens de trainingen. Samen zorgen wij ervoor dat wij weer met plezier ons geliefde hockeyspelletje kunnen beoefenen.

Hopelijk kunnen wij de komende weken nog een beroep op jullie kunnen doen. Wij hebben namelijk nog gastvrouwen, gastheren en begeleiders nodig. Jullie kunnen je aanmelden bij Tjitske Brunsveld.

Zoals het er nu naar uit ziet blijven de huidige coronamaatregelen in ieder geval dit lopende seizoen nog van kracht. Volledigheidshalve wijzen wij iedereen nogmaals op het feit dat ons clubhuis voorlopig nog gesloten is en op de richtlijnen die van kracht zijn indien een kind en/of iemand uit jullie huishouden gezondheidsklachten heeft.

Zie site KNHB voor aanvullende protocollen; https://tinyurl.com/y97uozkk

Hopelijk tot snel ziens op ons hockeycomplex,

Namens het bestuur

Olaf ten Thij

Fred van de Gronde

Peter Vereecken

Arjen Kale

Monica Schuurman

Eric Assink

Frederik van de Werken

Sabine Janssens

 

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Luttekeweg 5
8031 LG ZWOLLE
038-4545316

Postadres
Postbus 1505
8001 BM ZWOLLE
KvK nummer 5298438

Instagram