Verslag
Header foto 2.jpg Header foto 3.jpg Header foto 4.jpg Header foto 7.jpg Header foto 8.jpg heather 1(3).jpg _DSC9803.jpg _DSC9827.jpg _DSC9894.jpg _DSC9897.jpg
 

HC Bloemendaal MA1 - Meisjes A1: 1 - 3

Gespeeld op: 9-3-2019

Mooi resultaat na intensieve voorbereiding..

Afgelopen zaterdag heeft MA1 een prima wedstrijd gespeeld tegen Bloemendaal. Niet alleen het resultaat, maar ook de manier waarop gespeeld werd resulteerde in een prima 1-3 overwinning, na doelpunten van Eveline Zwager, Fleur Backers en Mette Winter. In de voorbereiding zijn ambitieuze doelstellingen afgesproken om te zorgen dat we een aantal nederlagen in het eerste deel van het seizoen kunnen goedmaken. Geen gemakkelijke opgave op het hoogste niveau in de jeugd, maar de ambitie en de wil zit in het team.

Na een een wisslend zaalseizoen, waarbij MA12 prachtig kampioen is geworden, maar MA1 teleustellend de finale van het DK verloor (na het winnen van alle voorgaande wedstrijden), was de start op het veld erg lastig. Stap voor stap heeft het team zich echter weer hersteld met het spelen van mooie oefenwedstrijden en een super trainingskamp in Amsterdam. We zijn klaar voor een mooie reeks (moeilijke) wedstrijden.

Aanstaande zaterdag is een cruciale wedstrijd thuis tegen Den Bosch MA1, daarna Maastricht en dan alweer een belangrijke wedstrijd tegen Laren. De komende weken zijn dan ook bepalend voor de kansen in de rest van het seizoen. We hopen dat we zoveel mogelijk steun langs de kant krijgen, want we weten uit ervaring dat dit helpt op het veld!!

Speelsters en begeleiding hebben er ontzettend veel zin in en gaan alles geven om er een succes van te maken. 

 

FOTO: Liv Willems met 1 van haar fameuze back-hand schoten!!

Andere verslagen

Tegenstander Datum
V.M.H.C. CARTOUCHE MA1

Contact

Adres
Luttekeweg 5
8031 LG ZWOLLE
038-4545316

Postadres
Postbus 1505
8001 BM ZWOLLE
KvK nummer 5298438

Instagram