Header foto 10.jpg Header foto 2.jpg Header foto 3.jpg Header foto 4.jpg Header foto 5.jpg Header foto 7.jpg Header foto 8.jpg header1.jpg heather 1(1).jpg heather 1(3).jpg
 

Super Sunday Sponsor van de week: Auto Palace Zwolle

Super Sunday Nieuws afbeelding

24-9 Vandaag is Auto Palace Zwolle de Super Sunday Sponsor van HC Zwolle.
Graag zien we u om 12:30 uur bij de wedstrijd van D1 tegen GHBS en om 14:45 uur speelt H1 tegen HIC!
Auto Palace is sinds jaar en dag lid van van de Business Club van HC Zwolle en lid van de sponsorgroep van de Monicares Foundation. Auto Palace Groep is één van de grootste familiebedrijven in de

Lees verder

Opleiding Clubscheidsrechter PLUS (CS+) 2017-2018

Arbitrage

21-9 Voor enthousiaste en gemotiveerde clubscheidsrechters, van jong tot oud, die zich als scheidsrechter graag verder willen ontwikkelen, biedt de KNHB sinds enkele jaren de praktijkopleiding Clubscheidsrechter PLUS (CS+) aan.
Het doel van de CS+ opleiding is om het niveau van clubscheidsrechters en daarmee de clubarbitrage te verbeteren en een positieve impuls te geven en biedt clubsch

Lees verder

Clubbonus van Volvo blijft razend populair

Sponsor Nieuws afbeelding

21-9 De Volvo Clubbonus is een bonus van € 1.000,- die Volvo Cars Nederland B.V. uitkeert aan een hockeyvereniging indien een lid van die vereniging een nieuwe Volvo koopt op of least bij Volvo Nieuwenhuijse in Zwolle.

Heel veel clubs maken gebruik van deze zeer interessante regeling. "Met de Clubbonus kunnen we als dealer de sponsorovereenkomst met HC Zwolle veel meer inho

Lees verder

Nominatie doelpunt van de week Max Eenschoten

Diversen

20-9 Het doelpunt van Max Eenschoten (JB1) is genomineerd als doelpunt van de week. Wij zijn trots en stemmen natuurlijk op zijn doelpunt! Jullie toch ook?
 https://hockey.nl/doelpunt-van-de-week/

Alvast bedankt!
HC Zwolle JB1


Lees verder

Uitnodiging Lustrum C|D Experience

Evenementen Nieuws afbeelding

18-9 Beste ouders, spelers en speelsters, op vrijdag 20 oktober organiseren wij een te gekke middag en avond voor de C- en de D-jeugd (elftallen) in het kader van het 5-jarig bestaan van onze club. 
We hebben een afwisselend actief programma, gevolgd door eten en een echt hockeyfeest. Noteer deze datum dus in je agenda en schrijf je vandaag nog in!
Je kunt je tot 1 okt

Lees verder

Foto's Hoge laarse MudRun online

Evenementen Nieuws afbeelding

16-9 De obstakels op het parcours zijn in overleg en in samenwerking met THOR Zwolle en Hopman Kippers Groep Zwolle vormgegeven. De start en finish zijn bij HCZwolle .

via onderstaande link vind je de foto's 
https://photos.app.goo.gl/Ek8dsQMpwvMx9Yy13  

 


 
Lees verder

Samenwerking HC Zwolle en het Deltion College Zwolle S&B

Nieuws

15-9Sinds dit seizoen zijn HC Zwolle en het Deltion College Zwolle een samenwerking gestart. Deze samenwerking houdt in dat er het hele seizoen een tiental studenten vanuit de opleiding Sport & Bewegen training komen geven binnen onze jeugdopleiding.

Het zijn studenten die gekozen hebben voor de opleiding bewegingsleider, waarbij trainen, coachen en begeleiden centraal staan. Om de to

Lees verder

Blessure spreekuur

Diversen Nieuws afbeelding

11-9 Blessure spreekuur voor alle leden.
Wanneer: Iedere woensdag van 19:30 tot 20:30 uur.
Het betreft een gratis spreekuur, waar een eerste beoordeling en onderzoek plaatsvindt van de blessure en u advies krijgt hoe verder te handelen.
Het spreekuur vindt plaats in de fysiotherapie ruimte bij de kleedkamers.
Wel is het noodzakelij

Lees verder

Spelgerechtigheidsregels seizoen 2017-2018

Junioren

6-9
Bij het toepassen van de invalregels is de leeftijdscategorie en de klasse bepalend. (zie onderstaand schema)
 
INDELING JEUGDELFTALLEN (HERFST)COMPETITIE 2017-2018
Jeugdelftallen jongens (19x)
 
Landelijk A/B Super A/B
ID C , Topklasse D
 
Lees verder

Examen clubscheidsrechter (CS) C-Jeugdleden

Arbitrage

21-9 Beste C- Jeugdlid
Dit najaar gaan bijna twee honderdzestig leden op voor het examen clubscheidsrechter (CS). Het gaat hierbij om leden uit de c- juniorenteams. Jij bent hier ook voor uitgenodigd. De opleiding zal plaatsvinden via E-learning. Iedereen gaat hiervoor een uitnodiging ontvangen

Lees verder

Vliegende start Grote Club Actie

Nieuws

20-9 Alle loten zijn uitgedeeld en de verkoop gaat nu al super.Sommige teams blijven extra loten aanvragen. Fantastisch om te zien hoe sommigen alles uit de kast trekken. Thijmen Brinksma uit J8E1 heeft bijvoorbeeld in z'n eentje al meer dan 60 loten verkocht!
Als iedereen  alle loten&

Lees verder

Jubileum nieuwsbrief

Nieuwsbrief Nieuws afbeelding

19-9Beste jubileumvierders, Bij de start van de competitie en na terugkomst van een welverdiende vakantie informeren we jullie over het programma van ons eerste lustrum in het weekend van 20, 21 en 22 oktober. 5 jaar SAMEN, dat gaan we vieren!!!

Lees verder

Barrooster

Horeca

4-9 Het barrooster is gepubliceerd en kun je via deze subpagina  vinden. In dit schema is de planning opgenomen voor de zaterdag t/m 7 oktober. Je wordt verzocht dit schema goed in de gaten te houden. Bent je verhinderd dan moet je zelf, binnen je eigen team, voor vervanging zorgdragen.


Lees verder

Aktie Leerentveld Vrijetijd

Sponsor Nieuws afbeelding

24-8 Hockey
Tijdelijk 15% korting op de nieuwe collectie 2017-2018 hockeysticks & hockeyschoenen!
En bij aanschaf van een stick uit de nieuwe collectie krijg je een nieuwe grip of Kookaburra / Leerentveld hockeybal kado!

Hockey Sale
10 t/m 50%

Lees verder

Speeldagenkalender seizoen 2017-2018

Competitie

4-8In de bijlage vind je de speeldagen kalender voor het competitieseizoen 2017-2018.
Het wedstrijdsecretariaat. 

Lees verder

Save the date

Nieuws

21-2  
Save the date
20, 21, 22 oktober 2017
Beste leden,
2017 is een bijzonder jaar. Onze hockeyvereniging bestaat namelijk 115 jaar. Maar ook het jaar waarin we ons eerste lustrum -na de samenvoeging van ZMHC en Tempo ’41 onder de naam HC Zwolle- gaan vie

Lees verder

Agenda

28-9 KNHB

Contact

Adres
Luttekeweg 5
8031 LG ZWOLLE
038-4545316

Postadres
Postbus 1505
8001 BM ZWOLLE
KvK nummer 5298438

Instagram

 

Twitter