Nieuwsbericht
Header foto 2.jpg Header foto 3.jpg Header foto 4.jpg Header foto 7.jpg Header foto 8.jpg heather 1(3).jpg _DSC9803.jpg _DSC9827.jpg _DSC9894.jpg _DSC9897.jpg
 
Businessclub

HC Zwolle Businessclub bezoekt Grolsch

Nieuws afbeelding 8-2-2019

Op donderdag 7 februari hebben de leden van de HC Zwolle Businessclub een bezoek gebracht aan de Grolsch brouwerij in Enschede. René den Blanken van Grolsch nodigde ons uit om kennis te maken met de nieuwe leverancier én sponsor van HC Zwolle.

Na de ontvangst en de kennismaking met het merk Peroni kregen wij een rondleiding door de brouwerij, de vulafdeling en het logistieke centrum van Grolsch. De genoemde aantallen van productie en voorraden zorgde voor gerustgestelde deelnemers, Grolsch gaat HC Zwolle niet droogleggen!

Na de rondleiding was het tijd voor de productconfrontatie waarbij de leden van Businessclub onder andere kennis maakten met Peroni, Weizen, Winterbok en Kornuit. Dit gecombineerd met een uitgebreid stamppotbuffet zorgde voor vrolijke gezichten in de bus op de terugweg. De uitnodiging voor komend jaar is inmiddels in ons bezit.

René den Blanken en Grolsch, hartelijk bedankt voor de uitnodiging en de bijzondere kennismaking de wereld van Grolsch. Graag tot ziens bij HC Zwolle.

Wilt u ook lid worden of meer informatie van de Businessclub, neem dan contact op via [email protected] 

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Luttekeweg 5
8031 LG ZWOLLE
038-4545316

Postadres
Postbus 1505
8001 BM ZWOLLE
KvK nummer 5298438

Instagram