Nieuwsbericht
Header foto 2.jpg Header foto 3.jpg Header foto 4.jpg Header foto 7.jpg Header foto 8.jpg heather 1(3).jpg _DSC9803.jpg _DSC9827.jpg _DSC9894.jpg _DSC9897.jpg
 
Bestuur

Bestuur aan het woord

6-3-2019

Het veldhockeyseizoen begint weer!

Na wederom een prachtig zaalhockeyseizoen, met als hoogtepunt natuurlijk het Nederlands Kampioenschap van Meisjes C1, mogen we eindelijk weer de wei in voor het 2e deel van onze competitie 2018-2019. Het leek al lente in februari, terwijl we nog bezig waren met de laatste competitiewedstrijden in de zaal. Alle zaalkampioenen worden op de slotdag 29 juni in het zonnetje gezet en Meisjes C1 wordt op de eerstkomende Super Sunday op 17 maart gehuldigd.

Op 17 maart is ook onze jaarlijkse Vrijwilligersborrel (mede mogelijk gemaakt door Abn Amro), zodat we u als vrijwilliger ook een keer persoonlijk kunnen bedanken. Want u weet het allemaal: zonder vrijwilligers gebeurt er niets op onze vereniging! Nu we het er toch over hebben, we hebben nog een aantal vrijwilligers nodig op cruciale posities. Onder andere in ons bestuur komen over 6 maanden 3 posities vrij en daarvoor zijn we naarstig op zoek naar de juiste heren/dames. De functieomschrijvingen kunt u terugvinden op onze website. Uit eigen ervaring kan ik u vertellen dat het ontzettend leuk is om te doen en u krijgt er veel voor terug. Want we zijn natuurlijk niet zomaar een vereniging!

Er wordt achter de schermen hard gewerkt aan een groot aantal initiatieven. U weet dat we stappen zetten in de samenwerking met Hattem ten aanzien van het Tophockey in de regio en we werken aan het initiatief om een blaashal te realiseren. Tegelijkertijd zie we nieuw elan en activiteiten ontstaan in onze HC Zwolle Businessclub. Zo zijn we recent bij onze nieuwe sponsor Grolsch op bezoek geweest en er staan nog verschillende activiteiten op stapel. Zo gaat onze BC samen met de businessclub van VV Berkum op 13 maart naar Ajax-Pec. Deze groep sponsoren is waanzinnig belangrijk voor onze club, want ze zorgen niet alleen voor een belangrijk financieel fundament, maar we hebben deze sponsoren ook hard nodig om af en toe een extra stapje te zetten voor wat extra’s binnen onze vereniging. Wilt u hieraan ook uw bijdrage leveren? Meld u zich dan bij onze sponsorcommissie (Eric Assink/Berry Leerentveld) en overleg met de heren wat er mogelijk is voor uw bedrijf.

Sportief gezien worden de prijzen de komende weken pas verdeeld. Er wordt al weer fanatiek getraind door zowel de breedte- als tophockeyteams. Afgelopen weekend krioelde ons complex al weer van de activiteiten met oefenwedstrijden op zowel zaterdag als zondag, en op zaterdag een geweldige clinic begeleid door Sander de Wijn voor alle 8-tallen (ruim 100 kinderen!) van onze vereniging. Met zo’n mooie start staan ons nog een paar prachtige hockeymaanden te wachten.

Noteert u ook alvast in uw agenda:

• 17 maart Super Sunday / Vrijwilligersborrel / huldiging Nederlands Kampioen Zaal Meisjes C1

• ?? april: onze eerste Super Saturday (hou de berichten in de gaten!!)

• 14 mei ALV

• 15 juni slotfeest (senioren)

• 29 juni slotdag met kampioenenparade / BBQ / hockeyclinics

Veel hockeyplezier de komende maanden en ik zie u graag langs de lijn!

Olaf ten Thij

Voorzitter HC Zwolle

Contact

Adres
Luttekeweg 5
8031 LG ZWOLLE
038-4545316

Postadres
Postbus 1505
8001 BM ZWOLLE
KvK nummer 5298438

Instagram