Nieuwsbericht
Header foto 2.jpg Header foto 3.jpg Header foto 4.jpg Header foto 7.jpg Header foto 8.jpg header image001.jpg header image002.jpg header image003.jpg header image004.jpg header image005.jpg header image006.jpg header image007.jpg header image008.jpg header image009.jpg header image010.jpg _DSC9803.jpg
 
Nieuws

Doe mee met de nieuwe Hockey7-competitie

Nieuws afbeelding 28-7-2020

Gezocht: enthousiaste hockeyers voor de officiële Hockey7-competitie van de KNHB. De competitie kan in september al starten, dus schrijf je snel in.

Voor meer informatie over Hockey7 zie ook https://hockey.nl/nieuws/de-sport/populariteit-avondcompetities-groeit-door-niet-meer-minderwaardig/

Doe mee met de nieuwe Hockey7-competitie

De uitgangspunten zijn:

• Spelen op vrijdagavond

• 1x in de 2 weken

• De poule speelt in zijn geheel op 1 vereniging per avond. Elke vereniging is zo één avond per periode de thuisspelende vereniging.

• Er wordt in 4 periodes gespeeld, najaar, winter, voorjaar en zomer. Elke periode kunnen er teams aanhaken. Teams kunnen er ook voor kiezen om een periode niet mee te doen

• De spelers moeten minimaal als Trim lid geregistreerd staan

• Er wordt gespeeld op een half veld zonder keeper en zonder scheidsrechters

 

Voor wie?

De Hockey7-competitie is bedoeld voor (oud-)hockeyers die het competitiegevoel willen houden, maar niet vast willen zitten aan de zondag en ervaren trimmers die net een beetje meer uitdaging zoeken. De minimale leeftijd voor deelname is 30 jaar. Gespeeld zal worden in de regio Oost omgeving Apeldoorn/Deventer. Er kunnen dames-, heren- en mixteams worden ingeschreven.

 

Wat kost het?

Ben je op dit moment geen lid van HC Zwolle, dan betaal je het trimlidmaatschap. Voordeel is dat je dan ook met de trimmers mee kunt trainen op maandag. Voor hockeyers die al lid zijn van HC Zwolle en aan de Hockey7-competitie mee willen doen, is deelname gratis!

 

Direct inschrijven?

Dat kan via het inschrijfformulier op www.hczwolle.nl, via het menukopje "Hockey” onder "7to7 Competitie”. Je kunt je aanmelden t/m 14 augustus. Uiteraard kan deze competitie pas doorgaan als voldoende spelers zich aanmelden.

 

Met sportieve groet,

Contact

Adres
Luttekeweg 5
8031 LG ZWOLLE
038-4545316

Postadres
Postbus 1505
8001 BM ZWOLLE
KvK nummer 5298438

 

Instagram