Nieuwsbericht
hcz headers 1920x1000 (1).jpg hcz headers 1920x1000 (2).jpg header dames 1 1920 x 1000.jpg header dames 1-21920 x 1000.jpg header dames 1-3 1920 x 1000.jpg Header foto 3.jpg Header foto 4.jpg Header heren1.jpg header image007.jpg Header2 heren1.jpg Header3 heren1.jpg header6 heren 1.jpg headers hcz 1920x1000 - (1).jpg headers hcz 1920x1000 - (10).jpg headers hcz 1920x1000 - (11).jpg headers hcz 1920x1000 - (12).jpg headers hcz 1920x1000 - (2).jpg headers hcz 1920x1000 - (3).jpg headers hcz 1920x1000 - (5).jpg headers hcz 1920x1000 - (6).jpg headers hcz 1920x1000 - (7).jpg headers hcz 1920x1000 - (8).jpg
 
Gezocht

Programmamanager ‘Hockey’ en ‘Inclusieve en Gezonde club’

1-2-2022

Weet jij hoe je ‘top’sport en ‘breedte’sport het beste kan combineren? Weet jij hoe je onze leden kan stimuleren tot een gezonde leefstijl? Wil jij sport, ontwikkeling en vitaliteit/leefstijl onder onze leden en technisch kader stimuleren en houd je van samenwerken? Dan kan dit jouw nieuwe baan zijn! 

Programmamanager ‘Hockey’ en ‘Inclusieve en Gezonde club’

Vanwege uitbreiding van ons technisch kader en ter versterking van de vernieuwende programma’s ‘Hockey’ en ‘Inclusieve en Gezonde club’ , zoeken wij één nieuwe programmamanager die met beide programma’s aan de slag gaat. We nodigen belangstellenden uit met verschillende niveaus en achtergronden om te solliciteren.

 

Wat ga je doen?

Programma ‘Hockey’

De programmamanager hockey zal een leidende rol hebben binnen het Technisch Hart en zich focussen op: 

-         het ontwikkelen en uitdragen van een omgeving waar elk lid een optimale hockey beleving heeft. En zijn of haar stappen kan maken naar ‘Top’ hockey.

-         het lid en ouders ondersteunen bij de groei naar een ‘top’sporter.

-         het bevorderen van de competenties van het gehele technisch kader

-         het managen van het technisch kader

-         het opzetten en onderhouden van een doorlopende leerlijn

-         het werven van trainers en coaches samen met het technisch kader en de Technische Commissie.

H.C. Zwolle wil dat onze prestaties passen bij de omvang van de club en de plaats in de regio. We streven ernaar dat de breedte toegankelijk is voor iedereen, maar dat er volop aandacht is voor top/regiofunctie (talenten), zodat iedereen een optimale hockey beleving heeft.

H.C. Zwolle ziet het Technisch Hart als een team dat elkaar helpt met haar werkzaamheden en samen opereert en verbind. Binnen ons technisch kader zijn wij vooral op zoek naar iemand die in staat is om een stap voorwaarts te maken. Niet alleen op technisch of tactisch vlak. Maar juist op alle andere facetten die bij de ontwikkeling naar tophockey/ster komen kijken. 

Gezien de familiaire sfeer op de hockeyvereniging en de nauwe betrokkenheid van onze vaandelteams binnen de vereniging is het een sterke pré als de kandidaat ook over voldoende kwaliteiten beschikt om te kunnen spelen in heren 1 of dames 1 

Programma ‘Inclusieve en Gezonde club’

H.C. Zwolle is een maatschappelijke betrokken vereniging. Die onlangs een nieuw programma heeft vastgesteld om die maatschappelijke betrokkenheid te vergroten en te versterken. H.C. Zwolle wil zich verder ontwikkelen tot een Inclusieve & gezonde club. Een club die van ons allemaal en voor iedereen is. 

De nieuwe programmamanager moet van binnen naar buiten gaan werken. Dat willen zeggen dat de eerste prioriteiten liggen bij interne trajecten zoals verbeteren van leefstijl – implementeren van VOG – Diversiteit en inclusie stimuleren. En in deze zelfde lijn wordt verwacht dat er gewerkt gaat worden aan projecten waarbij de hockeyvereniging meer naar buiten gaat treden. 

Wat wij vragen?

-         Je beschikt over minimaal een HBO werk- en denkniveau (bij voorkeur een sportopleiding en/of voedingsopleiding maar nog belangrijker, je bent sportminnend en je hebt aantoonbaar affiniteit met sport en vitaliteit).

-         Je hebt ervaring in het ontwikkelen en uitvoeren van activiteiten/projecten op het gebied van sport, leefstijl en inclusie.

-         Je bent bekend met de vereniging en de regio. En je weet partnerschappen met het CSE Zwolle en Sportservices Zwolle te versterken en uit te breiden. 

-         Je bezit goede communicatieve eigenschappen en bent in staat gesprekken te leiden en constructief in te vullen. Je bent proactief en initiatiefrijk en toont verantwoordelijkheid en ‘eigenaarschap’.

-         Het is een sterke pre als de kandidaat ook over voldoende kwaliteiten beschikt om te kunnen spelen in heren 1 of dames 1  

Wat bieden wij?

-         Een uitdagende baan bij een mooie vereniging met gezonde ambities en een goed clubgevoel. 

-         Een arbeidsovereenkomst voor drie jaar. Voor ca.28 uur per week tegen een marktconform salaris. En als je wilt, kun je de uren uitbreiden met het geven van trainingen. 

-         De specifieke uren en dagen kunnen worden besproken en kunnen worden uitgebreid met extra verantwoordelijkheden. 

Interesse? 

Stuur dan voor 31 juni  a.s. je CV en een korte motivatiemail naar Erik Brunekreef, bestuurslid Tophockey: [email protected]