Nieuwsbericht
Annelies header.jpg Drone foto Matthijs 1 header.jpg Drone foto Matthijs 3 header.jpg header dames 1-21920 x 1000.jpg header dames 1-3 1920 x 1000.jpg Header foto 3.jpg Header foto 4.jpg header image007.jpg Header2 heren1.jpg Header3 heren1.jpg headers hcz 1920x1000 - (1).jpg headers hcz 1920x1000 - (10).jpg headers hcz 1920x1000 - (12).jpg headers hcz 1920x1000 - (2).jpg headers hcz 1920x1000 - (5).jpg headers hcz 1920x1000 - (6).jpg headers hcz 1920x1000 - (7).jpg headers hcz 1920x1000 - (8).jpg
 
Nieuws

Team Lunch

Nieuws afbeelding 5-9-2023

Beste Ouders, Managers en leden,

We willen jullie informeren over onze vernieuwde bardienstregeling, waarbij zelf de teamlunches gemaakt gaan worden. Dit geldt voor zowel junior- als seniorenteams. Het doel hiervan is om kosten te besparen, de belasting voor het barpersoneel te verminderen en onze duurzaamheidsinspanningen te versterken. Hier zijn enkele belangrijke punten:

1. Keukenfaciliteiten: Jullie kunnen de volledige keuken (o.a. koelkast) gebruiken voor het bereiden van teamlunches, met uitzondering van de friteuse en het tosti-ijzer.

2. Servies: Als jullie servies uit de keuken gebruiken, vragen we vriendelijk om het zelf af te wassen. Overwegen om ouders in plaats van managers deze taak op zich te laten nemen om het ongeveer 1 1/2 keer per seizoen te doen.

3. Ingrediënten: Als jullie bijvoorbeeld broodjes knakworst willen maken, breng dan ook mayo en ketchup mee. Dit helpt ons de kosten te verlagen.

4. Duurzame Opties: Hier zijn enkele suggesties voor duurzame en budgetvriendelijke lunches:

  • Een Turks brood belegd met kaas, sla, pesto of pindakaas, nutella, en vervolgens in porties snijden.
  • In de ochtend harde broodjes kopen en worstjes warm maken (bv magnetron of warm water).
  • Gebruik de stoomoven voor pizza's en voorgebakken broodjes.
  • Serveer soep in kartonnen koffiebekers.
  • Overweeg instant noedels van bijvoorbeeld YumYum (Jumbo) voor slechts € 1,38.
  • Vul pita broodjes of wraps met op voorhand bereide vullingen en stoom het in de professionele stoomoven.
  • Zorg ervoor dat er een duidelijk boodschappenlijstje wordt gemaakt voordat je boodschappen gaat doen. Dit helpt verspilling te verminderen en ervoor te zorgen dat je alles hebt wat je nodig hebt voor de lunches.
  • Vergeet niet rekening te houden met eventuele allergieën of dieetbeperkingen van teamleden. Zorg voor alternatieven voor mensen met speciale voedingsbehoeften.

Het is handig ouders (ook bij Heren en Dames 1) in te schakelen om de lunches te bereiden en te serveren. Dit kan de verantwoordelijkheid verdelen en ervoor zorgen dat het niet te vaak (1 a 2 keer per seizoen) hoeft te gebeuren en ontlast de manager ook.

We hopen dat deze nieuwe regeling niet alleen kostenbesparend is, maar ook zorgt voor meer plezier en betrokkenheid bij het maken van teamlunches. Bedankt voor jullie inzet en succes met het bereiden van heerlijke lunches voor het hele team!

Met sportieve groeten,

Rainier Vrolijks

Agenda

30-7 Expeditie Wijs

Contact

Adres
Luttekeweg 5
8031 LG ZWOLLE
038-4545316

Postadres
Postbus 1505
8001 BM ZWOLLE
KvK nummer 5298438

 

Instagram