Inschrijfformulier
hcz headers 1920x1000 (1).jpg hcz headers 1920x1000 (2).jpg header dames 1 1920 x 1000.jpg header dames 1-21920 x 1000.jpg header dames 1-3 1920 x 1000.jpg Header foto 3.jpg Header foto 4.jpg Header foto 7.jpg Header foto 8.jpg header image002.jpg header image003.jpg header image004.jpg header image005.jpg header image006.jpg header image007.jpg
 
Binnen onze vereniging draait het om sportiviteit, wederzijds respect en gezelligheid. HC Zwolle is een vereniging voor én van alle leden. Lidmaatschap bij HC Zwolle houdt meer in dan alleen een balletje kunnen slaan tijdens training en/of wedstrijd. Onze verenging draait vrijwel alleen op de inzet van vele vrijwilligers. Zonder deze inzet is beoefenen van de hockeysport simpelweg niet mogelijk. Dat is de reden dat er van senioren spelers, oudere jeugdspelers, maar zeker ook ouders/verzorgers ook wat verwacht wordt.

Het inschrijfformulier vraagt hier naar. En wil je als vrijwilliger direct de handen uit de mouwen steken? Graag! Neem dan contact op via [email protected]. HC Zwolle kent geen ledenstop. Wel kan het zijn dat tijdens een lopende competitie niet direct aan wedstrijden kan worden deelgenomen. Op dat moment wordt je als trainingslid gezien en zal de contributie daar op worden aangepast. Je gegevens worden meteen opgenomen in onze database. Direct na afronden van de inschrijving via internet ontvangt je een kopie van inschrijving ter kennisgeving op het opgegeven e-mailadres. Indien dit niet het geval is stuur dan email naar [email protected] . Na verwerking van de inschrijving ontvang je een welkomstmail met het verzoek de in ledenadministratie geregistreerde gegevens te controleren en je lidnummer en password om in te loggen als lid op de website/ App.

 
Inschrijver dient aan te geven bekend te zijn met een aantal richtlijnen:


 
   
Let op:
  Wanneer je je inschrijft als juniorlid, dient onderstaand formulier te worden ingevuld door ouder/voogd. Wel moeten de gegevens van je kind bij persoonlijke gegevens ingevuld worden.

 
Persoonlijk
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
  (datum: dd-mm-yyyy)  
 
Contact info
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
Contactgegevens ouders
   
   
Financieel
   
 
   
 
Overige informatie
   
   
 
   
 
Soort Lidmaatschap
   
Hockeyverleden
   
   
   
   
   
U bent ouder voogd van (hieronder graag voor en achternaam kind opgeven en geb. datum)
   
   
  (datum: dd-mm-yyyy)  
  (datum: dd-mm-yyyy)  
   
   
HC Zwolle draait op vrijwilligers. Bij welke activiteit bent jij aanwezig?
  Binnen onze club zijn vele werkzaamheden voor vrijwilligers. Via de hieronder aangegeven link kunt u alle functies met omschrijving van het werk en tijdsbelasting vinden. Iedere functie heeft een eigen functie-code. Ga hier na de vacature-bank: https://hczwolle.nl/site/default.asp?option=2500 en vul hieronder de CODE in.

 
   
   
   
   
   
Clubsponsoring
   
Betaling van de contributie
Ik ga akkoord met een doorlopende machtiging voor termijnbetaling
   
Accoordverklaring
  Wij gaan ervan uit dat je met het invullen van dit formulier akkoord bent met ons beleid wat betreft soorten leden, contributie, lid worden en opzeggen.(zie contributie/bepalingen. Wanneer de inschrijver jonger dan 18 jaar is, dient dit formulier ingevuld te worden door de ouder/voogd van de inschrijver.

 
   
De Gedragscode, Privacyverklaring en Gebruiksvoorwaarden zijn bovenaan het inschrijfformulier te openen.
   
   
   
   

Contact

Adres
Luttekeweg 5
8031 LG ZWOLLE
038-4545316

Postadres
Postbus 1505
8001 BM ZWOLLE
KvK nummer 5298438

 

Instagram